Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://orkutbook.com/read-blog/18048]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.