fiery_gmSr
میهمان

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://gofleeks.com/read-blog/3925]aplikacja FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.