Obstawiam tu z paru miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest masa — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz promo code[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.