888starz_wxpr
میهمان

Gram tu jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz free spins code[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow.