888starz_jkpr
میهمان

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz com[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.