Klikam tu od jakichs czterech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Slotow jest masa — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz podatek[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.
Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.