Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest masa — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, no ale realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz ci[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja trwa dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.