888starz_bfpr
میهمان

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest duzo — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz partners[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — gram dalej, ale bez euforii.