Siedze na tym z trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.
Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kod promocyjny 2023[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.
To co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, z umiarem.