Klikam tu od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec moge cos dorzucic od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest duzo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]download 888starz[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.