888starz_gfpr
میهمان

Siedze na tym z paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz official[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta trwa doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place karta — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, ale bez euforii.