Siedze na tym z trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na LTE.
Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz no deposit bonus code[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta to jakies minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.