Gram tu od jakichs kilku miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwsza wyplata zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrill, drugi podobnie.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 slotow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Osobiscie gram w Book of Dead i Gates of Olympus, choc od miesiaca mecze tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale to symboliczne 25 zl. Sprawdzalem warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najszybciej wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zapis poszla szybko, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Support czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.