Siedze na tym od pol roku i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwsza wyplata zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.
Wybor gier duzy — ponad 3000 slotow, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Sprawdzalem warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna 2022[/url] zanim cokolwiek wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zapis poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Obsluga potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.