888starz_mvpr
میهمان

Klikam tu jakies trzech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest masa — podobno jakies 6 tys. pozycji, choc szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz تسجيل الدخول[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.