888starz_cjpr
میهمان

Siedze na tym z trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — podobno kolo 5 tys. pozycji, no ale szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na LTE.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz no deposit bonus codes[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place karta — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — gram dalej, bez fajerwerkow.