Gram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.