mostbet_pySn
میهمان

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.