Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Bonus powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.