Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.