mostbet_gjPt
میهمان

Siedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, chociaz od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.