mostbet_ywmi
میهمان

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.