Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.