Siedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.